Zeci de firme specializate în amenajări interioare şi exterioare se reunesc la CRAFT

0
184

Foto-Universul-Casei-Tale

Timişorenii interesaţi de renovarea sau construcţia unei locuinţe pot găsi toate cele necesare la expoziţia “Universul Casei Tale”. Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri.

Vor fi expuse de la materiale şi echipamente pentru construcţii până la porţi, mobilier de grădină sau aranjamente florale. La ediţia din acest an vor participa şi firme specializare în amenajări interioare şi exterioare. În acest sens, vor putea fi admirate şi achiziționate: bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uşi de interior, accesorii şi decoraţiuni. “UNIVERSUL CASEI TALE 2015 va deveni locul unde firmele vor face demonstraţii practice, vor oferi consiliere şi proiectare la faţa locului, şi, nu în ultimul rând, locul unde arhitecţi, designeri, proiectanți şi finanţişti vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă“, transmit organizatorii.

Pentru publicul profesionist, CCIAT organizează în data de  8 mai 2015, cu începere de la ora 11.00, în Sala Europa a CRAFT, simpozionul cu tema ”Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare. ORIZONT 2020″, dedicat promovării și prezentării unor subiecte de interes privind viziunea autorităților asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie și eficiența energetică. Au fost invitați să susțină prelegeri specialiști de renume, reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, cadre universitare de la facultățile de profil ale Universității Politehnica Timișoara.“Evenimentul constituie un bun prilej de a face un schimb util și eficient de idei și informații, pentru specialiști și firme, arhitecți, antreprenori, producători de materiale de construcții și instalații, producători de mobilier, auditori energetici, reprezentanți ai serviciilor deconcentratre din domeniu”, precizează organizatorii.

UNIVERSUL CASEI TALE va fi locul unde firmele vor face demonstraţii practice, vor oferi consiliere şi proiectare la faţa locului, iar arhitecţi, designeri, proiectanți şi finanţişti vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic,  în intervalul orar 1100 – 1900, iar duminică, între orele 1100 – 1800. Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIAT. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.