The Ruff Pack, pe scena Festivalului JAZZ™ 2015

0
242

Poza oficiala The Ruff Pack JazzTM 2015_mic

Un nou nume artistic anunțat de municipalitate pentru Festivalul JAZZ™ 2015. Este vorba despre trupa The Ruff Pack, care va urca pe scenă și va prezenta hip hop sub formă de jazz în data 4 iulie, de la ora 21:00.

The Ruff Pack este alcătuit din: Stephan Kondert, Matthias Löscher și Daru Jones (cel ce a conturat sound-ul minimalist al lui Jack White). Combinând natura improvizațională și complexă a jazz-ului cu “groove”-ul  rustic și energia frenetică a hip hop-ului, TRP se prezintă sub forma unui trio clasic de jazz. Până în prezent au lansat două albume de studio: “WITH YOU“ (2013) și “Introducing THE RUFF PACK“ (2010) și un DVD live “THE RUFF PACK LIVE“ (2011). Din 2009 au turnee regulate pe ambele părți ale Atlanticului în cluburi și festivaluri de hip hop și jazz.

Primii artişti confirmați pentru JAZZ™ 2015 sunt: Dianne Reeves, Guillaume Perret, Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz și The Ruff Pack. JAZZ™ se va desfășura la Timișoara în perioada 3-5 iulie. Accesul publicului este gratuit.

La primele 2 ediții, JAZZ™  a adus la Timișoara nume precum Richard Bona, Kurt Elling, David Murray și Macy Gray, Terri Lyne Carrington / Lizz Wright, Al Jarreau, The Cat Empire și Anoushka Shankar, o parte dintre aceștia, în premieră în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.