Încep lucrările pentru skate- park

0
251

11194742_10203871918909677_252845949_o

Municipalitatea timișoreană a semnat astăzi contractul pentru începerea lucrărilor la skate-park. Tinerii pasionați de sporturi extreme vor avea în sfârșit un parc dedicat lor.

Potrivit edilului Nicolae Robu, până pe data de 28 iulie investiția va fi gata. Astfel că muncitorii vor face rampe speciale și toate dotările necesare, în Parcul Scudier din Timișoara. Parcul va fi destinat și competițiilor internationale. „Skate-park-ul va cuprinde diverse obiecte din beton prefabricat și racordurile între aceste obiecte se vor face cu betoane turnate in situ și cu materiale specifice acestui domeniu. Am ținut ca ceea ce facem să fie foarte serios, să fie la un nivel la care să fie permis tinerilor Timișoarei să se pregătească și să participe la competiții de cel mai înalt nivel, la competiții internaționale. Vom și încerca să găzduim astfel de competiții după ce parcul va fi amenajat”, explică primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Skate-park-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier, cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

lucrari skate park

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.