Posibilităţi de angajare pentru șomerii din Timiș

0
197

someri

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au noi posibilităţi de angajare în Timiș. O bursa a locurilor de muncă va avea loc mâine la Casa Tineretului din Timișoara, de la ora 10.

Evenimentul este destinat firmelor și instituțiilor care doresc să angajeze șomeri și face parte dintr-un proiect amplu, care vizează creșterea nivelului ocupabilității, adaptabilității și mobilității pe piața muncii pentru 260 persoane inactive. Obiectivul general al proiectului vizează creșterea nivelului ocupabilității, adaptabilității și mobilității pe piața muncii pentru 260 persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă şi şomeri, printr-un program integrat de măsuri de ocupare.

Sunt puse la bătaie mai multe meserii din domeniile de activitate: lucrător în comerț, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, electrician exploatare medie și joasă tensiune, operator calculator electronic și rețele, maseur, contabil, inspector/referent resurse umane, bucătar.

Aproximativ 900 de locuri de muncă sunt puse la bătaie de AJOFM: 752 oferte pentru persoane în căutare de locuri de muncă cu studii medii, respectiv 115 joburi pentru persoane cu studii superioare. Persoanelor fără studii superioare le sunt oferite locuri de muncă următoarele domenii de activitate: industria de automotive, construcţii, comerţ, industria alimentară, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.