Ziua porților deschise la INCUBOXX

0
437

INCUBOXX-2

Timişorenii pot vizita mâine centrul INCUBOXX. Tot atunci se vor semna primele contracte de închiriere a spaţiilor cu firmele ce își vor desfășura activitatea în clădire, iar la final se vor prezenta facilitățile oferite celor interesați.

Viziunea  centrului  INCUBOXX  este  de  a  consolida  sectorull  IT&C la  nivel  regional, capabil să facă față forțelor concurențiale și competiției internaționale.

Scopul incubatorului este  acela  de  genera  locuri  de  muncă  și  de  a  crește  competitivitatea  prin  susținerea  șidezvoltarea afacerilor viabile. Astfel, INCUBOXX reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru studenți, absolvenți și cadre didactice ale facultăților de profil din regiunea de vest, dar și pentru toți antreprenorii interesați să-și dezvolte afacerea din acest domeniu.

Încurajăm studenții și absolvenții din domeniul IT&C care doresc să-și deschidă o afacere în domeniu dar și firmele deja existente să participe la acest eveniment pentru a afla care sunt avantajele pe care le oferim în cadrul INCUBOXX dar și pentru a vedea clădirea și spațiile oferite”, spune Robert Kristof, director INCUBOXX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.