Peste 400 de oftalmologi se reunesc mâine la Timișoara

0
790

SONY DSC

Timișoara este până sâmbătă gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din domeniul sănătații. A IX-a Conferință de Oftalmologie regională cu participare internațională reunește peste 400 oftalmologi din Cluj, București, Iași, Sibiu, Craiova și din Ungaria, Germania, Serbia, Elveția, Italia.

Tema din acest an a conferinței este „Actualități de Diagnostic și Tratament în Oftalmologie”. Astfel, sunt prezentate cele mai frecvente patologii oftalmologice (cataractă, glaucomul, retinopatia diabetică, dezlipirea de retină, strabismul), subiecte de mare importanță în societatea modernă.

Evenimentul se desfăsoară sub egida Societății Române de Oftalmologie, Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara alături de Asociația Oftalmologilor din Banat și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Clinica de Oftalmologie Timișoara, sub coordonarea prof. dr. Mihnea Munteanu. Locul de desfășurare este Filarmonica Banatul, iar ceremonia de deschidere și începerea lucrărilor va fi mâine, la ora 8.30.

Prezentarea lucrărilor, a comunicărilor științifice din conferință va fi animată și de sesiuni de chirurgie în direct, în care operează chirurgi oftalmologi, specialiști din țară și din străinătate.

(Sursa foto: www.cugetliber.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.