Lucrările la noul mall din Timișoara prind contur

0
1208

lucrari mall sagului

Lucrările la noul mall din Timişoara, situat în Calea Șagului, prind contur. Construcția se ridică pe o suprafaţă de 18 hectare, iar valoarea investiţiei este estimată la aproximativ 50 de milioane de euro.

Astfel că timişorenii vor avea în curând cel de-al doilea mall. Acesta ar putea funcţiona din noiembrie 2015, sub denumirea de Timişoara Shopping City.

Complexul comercial va fi ridicat în Calea Şagului, pe locul fostei fabrici Dermatina. Lucrările au început la mijlocul lunii decembrie 2014 şi se vor finaliza în noiembrie 2015. Constructorii și-au propus să lucreze în ritm alert, astfel că în prezent, muncitorii ridică structura.

În cadrul viitorului mall va funcţiona şi hipermarketul Carrefour. De asemenea, vor exista magazine de îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, încălțăminte, articole sportive și servicii. Totodată, pe suprafaţa de 22 de hectare de teren va fi construit pe lângă mall şi un magazin de bricolaj.

Terenul a fost cumpărat anul trecut de fondul sud-african de investiţii NEPI şi fraţii Pavăl din Bacău, proprietarii reţelei Dedeman. Printre cele mai importante proiecte pe care NEPI le dezvoltă în ţara noastră se numără Mega Mall din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 70.000 metri pătraţi.

lucrari mall sagului IMG_0373 IMG_0394mall calea sagului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.