Dezbatere publică pe tema adopției copiilor

0
388

orfelinat

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Timiș, în parteneriat cu Asociația ADOR Copiii organizează o dezbatere publică cu privire la adopție: ”Adopția pe înțelesul tuturor”.

Manifestarea va avea loc mâine de la ora 17.00, la sediul DGASPC Timiș. Această acțiune are rolul de a informa pe toți cei interesați care sunt sunt principalele aspecte privind adopția în România, să schimbe mentalități și să dărâme, practic, miturile create pe această temă, multe dintre ele fiind atât în defavoarea copiilor care au nevoie de o familie, cât și a celor ce doresc să devină părinți adoptivi.

La întâlnire sunt invitate să participe toate persoanele interesate de subiect, fie că vorbim despre potențiale familii adoptatoare, persoane care doresc să afle mai multe informații despre adopție, familii care au adoptat deja un copil sau mai mulți, reprezentanți ai mass-media. Specialiști DGASPC Timiș și ai ADOR Copiii (psihologi, asistenți sociali) le vor oferi tuturor informațiile necesare pentru a-i ajuta să înțeleagă adopția ca pe un act natural și firesc.

(Sursa foto: www.timpul.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.