Adunare de vampiri, pirați, dinozauri, ponei și extratereștri într-un nou spectacol de păpuși: „Noroc cu laptele”

0
384

teatrul maghiar de stat

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara îi invită pe juniorii timișoreni la premiera spectacolului de păpuși „Noroc cu laptele, adaptare a textului lui Neil Gaiman, în regia lui Ioan Brancu.

Premiera va avea loc maine, de la ora 17:00, în Sala Studio. Personajele sunt animate de actorii păpușari Lukács Szilárd, Nagy Dóra, Szilasi Eszter Júlia și Vass Richárd, iar regia tehnică o semnează Szilágyi Olga.

„Noroc cu laptele este povestea tatălui care pleacă după lapte pentru micul dejun al copiilor. Întors cu întârziere, părintele celor doi copii nerăbdători vine cu o poveste palpitantă și hazlie, cu extratereștri, pirați, dinozauri geniali, vampiri cu probleme de dicție, omuleți cu nume trăsnite, ponei roz și peripeții în Maşina Numa’ Bună De Mişcat Încoace şi-Ncolo prin Timp „Eu nu îl consider pe acest tată ca fiind unul mincinos, el este de fapt un povestitor fabulosˮ explică Ioan Brancu, regizor și păpușar de seamă al teatrului de animație românesc.

Autor prolific de benzi desenate, nuvele, cărți ilustrate și scenarii, scrieri care i-au adus premii încă de la începutul anilor ’90, Neil Gaiman a adunat o adevărată comunitate de fani fantasy. A publicat cartea ilustrată „Noroc cu laptele” în anul 2013, adunând crema personajelor ce animă zi de zi viața copiilor și inevitabil, a părinților.

Spectacolul este tradus în limba română. Prețul unui bilet la premieră costă 10 lei.

NorocCuLaptele

afis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.