ACS Poli este la +10, dar jocul nu straluceste. Victorie chinuita cu Tarlungeni

0
193

acs poli

In fata a circa 400 de spectatori prezenti pe marele oval timisoarean, ACS Poli a intalnit Unirea Tarlungeni, echipa ce a pierdut 7 jucatori fata din meciul din judetul Brasov, cand cele doua echipe au terminat la egalitate.

Meciul a fost unul tipic de liga secunda, cu mingea jucata mai multe intre cele doua careuri. In prima parte, si vizitatorii au dat semne ca vor sa puna probleme, avand cateva minute bune de joc. In partea secunda, gazdele au fortat victoria, care a venit greu, Elek marcand singurul gol al intalnirii, dupa care ACS Poli a jucat si cu un om in plus pe teren, nemaiavand probleme. Interesant este ca marcatorul golului a venit tocmai de la adversar in pauza competitionala.

Cu aceasta victorie, ACS Poli s-a distantat la 10 puncte si teoretic nu mai poate pierde promovarea, chiar daca mai sunt etape bune pana la finele play-off-ului.

”Ne aşteptam să fie un joc greu, Tărlungeniul e o echipă bună a campionatului, foarte greu de învins. S-a văzut şi în jocul de azi. Până am reuşit să dăm gol jocul a fost destul de echilibrat. După ce am înscris s-a văzut diferenţa de valoare. Ne-a încurcat şi schimbarea din prima repriză. Cânu, o recidivă, ne-a costat o schimbare ofensivă într-un joc acasă. Suntem foarte mulţumiţi că am câştigat. Dincolo s-a terminat egal, avem zece puncte şi putem pregăti foarte bine următoarele meciuri, care vor fi decisive”, a spus secundul Sorin Vlaicu, titular la declaratii, deoarece Dan Alexa este suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.