Timișoara găzduiește cea mai mare gală de dans sportiv

0
1520

dans sportiv timisoara

Cea  mai mare gală de dans sportiv organizată în vestul țării își deschide larg porțile pentru timișoreni. Evenimentul are loc de astăzi până duminică în două locații: Sala Constantin Jude și Pavilionul Expo Vest Senator.

Publicul va putea să urmărească prestația unora dintre cei mai talentați dansatori din lume. Peste 800 de perechi din 20 de țări cu vârste cuprinse între 4 și 45 de ani vor încinge ringul de dans.  Potrivit organizatorilor, perechi din primele 50 ale lumii și cei mai buni dansatori din România vin să câștige la Timișoara medaliile puse la bătaie de organizatori. La eveniment participă și 60 de oficiali străini și români. Cei mai buni dansatori din cadrul competiției vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Dans Sportiv.

Astfel, în cele trei zile se vor desfășura trei competiții: Romanian International  Dance Cup 2015, Campionatul Național de Under 21 Standard și Latino, Campionatul Național de 10 dansuri și Cupa SporTim Dance.

dans sportiv 2

Evenimentul este organizat de Clubul de Dans SporTim Dance Timișoara, DanceSpirit sub egida Federației Române de Dans Sportiv și Ministerului Sportului împreună cu Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara. Biletele de intrare costă între 20 și 30 de lei, iar copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit.

dans sportiv

Programul competiției:

Vineri de la ora 15.00 – Campionatul National de 10 dansuri – Pavilionul Expo Vest Senator clea Lugojului nr.7.

Gala finală – de la ora 19.30 – Pavilionul Expo Vest Senator clea Lugojului nr.7.

Sâmbătă și duminică – de la ora 8.00 – Sala Constantin Jude.

Galele finale încep la orele 19.30.

large_news-gal-image_4551

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.