Măsuri de ordine şi siguranţă publică asigurate la sfârşit de săptămână

0
205

jandarmi

Jandarmii timișeni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână. Aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural sportive. Astfel, vineri jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural sportive: între orele 16.00 – 20.00, la slujba de sfinţire a apei urmat de un program artistic la Troiţa „Izvorul Tămăduirii” din municipiul Lugoj; între orele 17.00-19.00, la partida de fotbal dintre echipele F.C. Giarmata – Minerul Motru, pe stadionul din localitatea Giarmata; între orele 19.00 – 21.00, la meciul de baschet masculin dintre echipele B.C. Timişoara – Asesoft Ploieşti, partidă ce se va desfăşura la Sala Constantin Jude din municipiul Timişoara.

De la ora 20 vor fi asigurate măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestării cultural artistice din localitatea Ianova, prilejuită de ruga satului.

Sâmbătă  jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural sportive astfel: între orele 11.00 – 13.00, la partida de fotbal dintre echipele C.S. Timişul Şag – A.S.U. Poli Timişoara, ce va avea loc pe stadionul din localitatea Şag. În intervalul orar 13.00 – 15.00, la meciul de rugby dintre echipele Asociaţia Timişoara Saracens R.C.M. U.V.T. – Dinamo Bucureşti, ce se va desfăşura pe stadionul „Gheorghe Răşcanu” din municipiul Timişoara. De la 18, vor fi asigurate măsurile de ordine la Ruga satului din localitatea Lucareţ, judeţul Timiş.

Duminică începând cu ora 19 vor fi asigurate măsurile de ordine şi siguranţă publică la Ruga satului din localităţile Gătaia, Izvin şi Beregsău Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.