Copil găsit de jandarmi pe stradă

0
227

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un copil de doi ani a fost găsit de jandarmi rătăcind pe o stradă din Timișoara. Totul s-a întâmplat în această dimineață, când o patrulă de jandarmi a găsit un copil pe linia de tramvai la intersecţia străzilor Joszef Preyer cu Crizantemelor. Jandarmilor le-a atras atenţia faptul că cel mic era singur, desculţ şi în pijamale între liniile de tramvai. Apropiindu-se de el acesta a început să plângă fiind speriat şi dezorientat.

Jandarmii nu au reuşit să afle unde locuieşte sau cum se numesc părinţii astfel că au încercat să întrebe în zonă dacă este cineva care îl poate recunoaşte. La o distanţă de locul unde a fost găsit copilul au văzut o poartă deschisă unde au identificat o persoană care a susţinut că este mătuşa acestuia.

Luată la întrebări, aceasta a declarat că mama micuţului a plecat în grabă la cumpărături uitând să închidă uşile, cel mic fiind lăsat singur dormind în casă. A fost identificată şi mama acestuia, în vârstă de 45 de ani domiciliată în municipiul Timişoara.

În urma acestui eveniment jandarmii vor lua măsurile de rigoare împotriva mamei pentru lăsarea nesupravegheată a minorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.