Cetățenii, obligați să efectueze lucrările de deratizare din jurul blocurilor

0
225

curatenie blocuri

Municipalitatea timișoreană informează locuitorii să efectueze lucrările de deratizare necesare pentru menţinerea unui climat curat şi sănătos. Neefectuarea, înainte de începerea lucrărilor de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, a lucrărilor de salubrizare şi igienizare a spaţiilor proprii de depozitare a deşeurilor menajere, a spaţiilor interioare şi exterioare din jurul clădirilordar si neluarea măsurilor de combatere a dăunătorilor din spaţiile verzi din jurul caselor şi blocurilor atrag amenzi usturătoare.

Potrivit edilului, apariţia rozătoarelor se datorează pe de o parte subsolurilor neigienizate unde există numeroase depozitări,  dar şi a depozitării necorespunzătoare a deşeurilor menajere în pubele. “Ţinând cont de aceste aspecte, facem apel la toţi cetăţenii, persoane fizice, juridice, instituţii, societăţi comerciale, asociaţii de proprietari/locatari, să ia măsuri urgente de combatere a rozătoarelor”, transmite primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Cei care nu respectă regulile vor fi sancţionați contravenţional cu amendă de la  500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.