“Super 8” îi provoacă la duel pe maeștrii șahului la UVT

0
233

concurs SAH UVT

Cea mai importantă competiție timișoreană de șah din ultimele două decenii se va desfășura la UVT. Opt concurenți de prim rang din România, Ungaria și Serbia, maeștri internaționali, se vor întrece în cadrul competiției desfășurată de Universitatea de Vest din Timișoara, prin clubul sportiv pe care îl deține. „Ne-am propus să aducem timișorenilor ceea ce lipsea de mult timp în comunitate, o competiție de șah de înaltă prestanță, cu participare de marcă. Astfel, dorim să facem cunoscut Clubul sportiv al UVT și secția sa de șah. Numele mari prezente în competiție ne onorează și îmi doresc să impulsioneze cât mai mulți oameni să preia acest sport ca hobby sau, de ce nu, la nivel profesionist”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Competiția va avea loc în perioada 1-3 mai, în Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, va fi transmisă online și va fi deschisă pasionaților de șah pentru vizionare.

UVT a înființat în 2014 un club sportiv  în cadrul căruia tinerii își vor desfășura activitatea pe mai multe ramuri: gimnastică, handbal, karate, arte marțiale, natație, rugby, volei, tir sportiv, șah, badminton și aeronautică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.