Cincizeci de tineri liberali din Deta au donat sânge pentru o cauză nobilă

0
342

4

Cincizeci de tineri liberali din Deta, județul Timiș au dat dovadă de compasiune și altruism de Paște. Sensibilizați de povestea lui Cipi, care suferă de scleroză în plăci, membri TNL au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, reușind astfel să adune 4800 RON.

Cu acești bani, tinerii liberali cu cumpărat medicamentația necesară pentru ca tânărul să-și poată relua tratamentul pentru scleroza în plăci. “Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce a însemnat această acțiune pentru Cipi și pentru noi. Cipi repeta într-una <<chiar sunt fericit, așa cum nu am fost demult, mama, promit că voi lupta din nou și cu ajutorul lui Dumnezeu și al acestor tineri minunați care mi-au redat speranța, voi fi mai puternic>>.

5

Dragi tineri cu suflet mare, vă promitem că efortul depus de voi nu va fi zadarnic și că de mâine, chiar în zi de mare sărbătoare, vom începe tratamentul adus de voi. Dumnezeu să vă aibă în grijă și să vă ajute la orice pas! Vă mulțumim din suflet!”, le-a mulțumit, pe Facebook, mama băiatului bolnav.6

Cu banii rămași după cumpărarea medicamentelor, tinerii liberali au făcut și câteva pachete pentru copiii familiilor nevoiașe din zonă.

7 9 10 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.