StudentObike, un nou proiect pentru studenții din Timișoara

0
407

Foto STB2

Studenții din Timișoara se pot bucura de un nou proiect – studentObike, singurul proiect de bike-sharing gratuit pentru ei! Patruzeci de biciclete sunt puse gratuit la dispoziția acestora.

Centrul este amplasat în Campusul Universității de Vest, iar studenții pot închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimației valabile de student și a unui act de identitate.

StudentObike își propune să determine cât mai mulți studenți să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studentești.“În fiecare an adăugăm câte o piesă într-un puzzle. Imaginea din spatele acestui puzzle surprinde o dimineață obișnuită într-un cămin studențesc din România. Și în imagine se văd sute de tineri care pleacă spre facultăți cu bicicleta. Aceasta este imaginea care stă în spatele proiectului studentObike, este ceea ce ne inspiră pe noi, ne face să mergem mai departe, ne determină să îmbunătățim proiectul an de an. În 2015, venim în întâmpinarea nevoilor studenților cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranța bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acțiunile și proiectele studenților, oferim proiecte și motive în plus pentru adoptarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ”, susține Raluca Fiser, președinte Asociația Green Revolution.

Ca noutăți ale sezonului 2015, studentObike oferă tuturor studenților din Timișoara posibilitatea de a închiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventează, oferă o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar și a unui personal profesionist, prietenos și pregătit să asigure experiențe plăcute iubitorilor de pedalat.

Foto STB3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.