Sute de televizoare noi pentru copiii din zonele instituționalizate din Timiș

0
220

titu bojin

Peste 200 de televizoare color vor ajunge în dotarea instituţiilor din subordinea Consiliului Județean Timiș. Potrivit președintelui CJT, Titu Bojin, ele sunt parte a unei donaţii germane, din Rosenheim, care cuprinde şi 20 de paturi de spital, destinate copiilor din sistemul de protecţie al judeţului.

Am primit un transport de produse care va merge tot către zona socială. La toate instituțiile pe care le avem în subordine s-au primit 220 de televizoare color. Acestea sunt noi, le repartizăm în aceste zile, ținând cont că e Paștele să le facem o bucurie copiilor. Va trebui să ajungă măcar 2- 3 televizoare pentru a putea fi dotate cât se poate de mult din acest punct de vedere”, spune Titu Bojin, președintele CJT.

Cele două administrații, din Timiş şi Rosenheim, au semnat în 2002 un protocol de colaborare în baza căruia au fost numeroase astfel de transporturi umanitare.  Anul trecut, CJ Timiș a donat 100 de paturi noi Spitalului Județean, toate primite  din donații. În plus, presedintele CJT, a anunțat că ISU Banat va primi în curând măști de protecție, de oxigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.