Patru localuri vor avea terase pe maulrile Begăi

0
415

terasa-darc

Patru terase noi pe malul Begăi și încă două în zona Sinaia vor apărea în această  vară la Timișoara. Consilierii locali au votat regulamentul de funcționare pentru aceste terase.

Astfel, proprietarii teraselor trebuie să respecte cu strictețe regulile legate de culori și amenajarea mobilierului, dar și pe cele de amplasare a teraselor din Piața Victoriei. „Împreună cu arhitectul șef, cu cei de la Dezvoltare, cu cei de la Comerț, am mers pe malul Begăi și am identificat vreo patru locații. Vom face licitațiile imediat, și pentru aceste spații, și pentru cele din Piața Victoriei”, spune city-managerul Sorin Drăgoi.

Consiliul Local Timișoara a aprobat noul regulament după care vor funcționa terasele din Timișoara. Una dintre noutăți vizează amplasarea teraselor din Piața Victoriei, care vor fi montate pe mijlocul zonei pietonale. Consilierii au aprobat și un amendament care obligă firmele care dețin terase să aibă punct de lucru și toaletă la o distanță de cel puțin 100, respectiv 250 de metri. “Distanța de 250 de metri este suficient de permisivă pentru a nu limita în mod exagerat numărul de participanți la  licitație. Cred că este și suficient de mică pentru a elimina situația în condițiile în care discutăm de firme care chiar nu au nici măcar în apropiere fie punct de lucru, fie un contract de utilizare a unei toalete”, susține Ciprian Jichici.

(Sursa foto. www.thankyou.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.