Timisoara Saracens, REMIZA inainte de INVIERE

0
264

saracens

Timisoara Saracens si CSM Bucuresti s-au intalnit in epilogul rundei a 3-a din Superliga de rugby pe stadionul Dan Paltinisanu. Gazdele, neinvinse dupa doua jocuri, au intalnit un adversar puternic, care in ciuda a doua esecuri a venit aici cu cea mai buna formatie, dornica de victorie… si de revansa, deoarece in echipa bucuresteana sunt multi jucatori care au evoluat aici, plus antrenorul Danie de Villiers, fost tehnician al RCM-ului.

Partida a fost intensa, s-a jucat mult in forta, dar cu destule fragmentari si greseli. Spectacolul nu a fost la el acasa, in afara unor actiuni pe treisferturi a gazdelor, dar s-a compensat prin daruire si ambitie.

Oaspetii au deschis scorul printr-o penalitate reusita de Vlaicu, iar gazdele au reusit apoi primul eseu, unul de penalizare, transformat de Calafeteanu, insa la pauza, Vlaicu a intors scorul, dupa alte doua penalitati transformate, 7-9.

Joc de uzura si in partea secunda, cu amfitrionii calcand pe acceleratie, dar nereusind desprinderea. Shannan reuseste apoi un eseu senzational, netransformat, si Saracens pare scapata in castigatoare, 12-9, dar Malupo egaleaza pe final, dintr-o penalitate.

Meciul se incheie astfel 12-12, imprecizia lui Calafeteanu, a ratat doua lovituri de penalitate din pozitie buna si a lui Conache, a irosit si el o penalitate, dar si transformarea unui eseu, facand ca punctele sa fie impartite intre cele doua formatii.

Timisoara Saracens ramane insa singura echipa neinvinsa din Superliga, o editie parca mai echilibrata si spectaculoasa ca niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.