Sute de timișeni își vor petrece sărbătorile pascale la Spitalul Municipal

0
203

spitalul municipal

Aproximativ 450 de timișeni își vor petrece sărbătorile pascale la Spitalul Municipal. Este vorba despre cei care au neapărat nevoie de tratament, iar medicii nu-i pot lăsa acasă din cauza stării lor de sănătate.

Ciorbă de legume cu perişoare, friptură de vită, ou roșu și cozonac. Acesta este meniul pregătit de sfintele sărbători de Paște pentru pacinții care vor rămâne internați la Spitalul Municipal Timișoara. Pentru pacienții care au restricții alimentare se vor pregăti meniuri în funcție de recomandările medicilor.

pacienti spital

Masa de Paște diferă în funcție de afecțiunile pacienților. “În dimineața de Paște vor primi ceai,margarină,cârnaţi, ou fiert roşu. La masa de prânz se va servi ciorbă de curcan, sărmăluţe cu mămăliguţă şi friptură pulpă porc, cozonac pentru pacienții care nu trebuie să țină o dietă. Pentru cei care au de respectat un regim sarmalele vor fi înlocuite cu un meniu format din friptură de pui, piure de cartofi și salată de  sfeclă”, spune Mădălina Mirea, asistent dietetician.

În cea de-a doua zi de Paște, pacienții vor primi ciorbă de legume cu perișoare, friptură de vită și salată de sfeclă. Pentru cei cu restricții alimentare, piureul va fi înlocuit cu cartofi natur și vor primi friptură de vită, cozonac, în funcție de patologia fiecăruia.

spitalul municipal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.