Nou sponsor pentru GLADIATORII Timisoarei. Doi jucatori au fost deja premiati

0
271

saracens

Debut perfect de an pentru Timisoara Saracens. Cea mai performanta echipa din Banat din ultimul „cincinal” a debut cu o victorie in noua Superliga de rugby, acasa contra Stelei apoi a daramat mitul invincibilitatii formatiei din Baia Mare, invingand chiar in Maramures. Progresul continuu a facut ca un gigant al telecomunicatilor sa vina langa echipa.

Astfel, compania franceza Orange, una dintre cele mai importante firme din Romania a venit alaturi de Timisoara Saracens.

„Ne onorează acest parteneriat, și-au dat mâna cei mai buni din telecomunicații cu cei mai buni din rugby. Parteneriatul va aduce beneficii atât clubului, rugbiștilor, cât și suporterilor. Iepurașul va veni mai repede pe Dan Păltinișanu, va fi o tombolă, norocosul va primi o tabletă”, a spus vicepe clubului banatean, Dusan Filipas.

”Și noi suntem la fel de onorați de parteneriat. Am decis să ne implicăm mai vizibil în ultima perioadă în viața comunității. Unul dintre proiecte e aceste parterneriat cu echipa de rugby. Cele două nume reprezintă numele a doi campioni. În ultimii patru ani de zile echipa de rugby domină în plan național acest sport. De nouă ani de zile compania e lider în piața de telecomunicații. Mai mult, e o companie franceză iar în Franța e unul din sporturile tradiționale. Un alt motiv e că noi am vrut să împingem valoarea sa către iubitorii de sport. Pe arena din Ronaț am instalat o rețea Wi-Fi de acces la internet, toți spectatorii au acces facil, gratuit la rețea. Sperăm să avem o colaborare cât mai lungă”, a spus Cristian Brăiloiu, directorul regional de vânzări al companiei.

Capitanul Stealian Burcea, care recent a devenit tata pentru a doua oara, acum a unei fetite, Elena Sonia, si fundasul Gabi Conache au fost recompensati de noul sponsor pentru evolutiile din primele doua etape, bineinteles cu „lucruri de firma” de la Orange.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.