Captură de 70 de kilograme de cocaină neagră, la Timișoara

0
775

Police seize four ton shipment of cocaine Aproximativ 70 de kilograme de cocaină neagră au fost confiscate de polițiștii şi procurorii DIICOT în această dimineață la Timișoara. Patru persoane de origine venezueleană au fost ridicate de anchetatori şi conduse la Bucureşti pentru audieri.

Drogurile, ascunse în corpuri de mobilier care erau încărcate într-un container, ar fi trebuit să ajungă în Spania. Anchetatorii au tăiat mobilierul cu flexuri şi au găsit cele 70 de kilograme de cocaină neagră, un drog foarte rar şi aproape nedetectabil, pentru că nu are miros.

Transportul de cocaină trebuia să treacă iniţial prin portul Constanţa, dar autorităţile germane au intrat pe firul operaţiunii, iar traficanţii au modificat traseul şi drogurile au trecut prin vama Otopeni, de unde au fost aduse mai departe la Timişoara, unde s-a făcut captura. Potrivit anchetatorilor, se pare ca stupefiantele ar fi provenit din Ecuador.

Cocaina neagră este un drog foarte rar, până în prezent anchetatorii neputând estima valoarea celor aproximativ 70 de kilograme de droguri capturate.

(Sursa foto: www.libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.