Curs de cistectomie radicală și tehnici de derivații urinare la Timișoara

0
267

urologie tm

Clinica de Urologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara organizează  între 1 şi 3 aprilie  primul curs de cistectomii radicale şi derivaţii urinare.  Cursul vine în sprijinul urologilor români care se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de cazuri de pacienţi cu tumori vezicale, multe dintre ele în stadii avansate şi care necesită tratament chirurgical radical.

Printre invitații speciali se numără profesorul Hein Van Poppel (Leuven, Belgia) – secretarul general adjunct al Asociaţiei Europene de Urologie, conferenţiarul Dr. Gabriel Gluck (Bucureşti), doctorii Nicolae Vesa şi Ursula Roghmann (Iserlohn, Germania).

Cursul va cuprinde prezentări teoretice, transmisii live din sălile de operaţii şi sesiuni de hands-on-training şi are drept obiectiv principal îmbunătăţirea cunoştinţelor teoretice şi mai ales a deprinderilor practice şi abilităţilor  participanţilor  pentru a putea efectua cu succes acest tip de intervenţii. Numărul de locuri pentru înscriere este limitat, 10. Taxa de participare este de 300 euro (include mesele de prânz și cina festivă). Plata se va face în avans în contul Asociației Non-profit de Urologie „Prof. Dr. Petru Drăgan” .

(Sursa foto.www.urologie-timisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.