Cu arbori sau fără? Aceasta-i întrebarea care-l macină pe edilul Timișoarei

0
218

piata-libertatii-2

Timișorenii sunt invitați să-și spună părerea dacă vor ca noua Piață a Libertății din oraș să fie cu arbori sau nu. Totul, printr-un sondaj realizat de primarul Nicolae Robu pe rețeaua de socializare Facebook.

Astfel, primarul le cere părerea timișorenilor și asupra unei decizii pe care a luat-o deja: modificarea pavajului pentru doamnele cu toc.

Indiferent de rezultatul votului, edilul este hotărât să amenajeze piața fără arbori, după modelul mai multor piețe occidentale. „Un grup de cârcotași – redus, dar foarte vocal şi același care se manifestă în orice împrejurare cu ostilitate la tot ce fac eu -, duce o campanie deşănţată împotriva Pieţei Libertăţii în noua ei înfăţişare. Ce simulează ei că deplâng este cvasiabsenţa copacilor din această piaţă. Nu exclud că, alături de ei, sunt nemulţumiţi şi un număr de cetăţeni de bună-credinţă, care, fie sunt insuficient informaţi asupra istoriei acestei pieţe şi, deopotrivă, asupra a ce se întâmplă acum cu ea, fie, pur şi simplu, au o altă viziune asupra lucrurilor, iar eu nu pot decât să-i respect”, scrie pe Facebook, Nicolae Robu.

(Sursa foto: ww.eyeinthesky.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.