Clădirea Operei Române din Timișoara, iluminată în albastru

0
228

opera-albastra

Opera din Timişoara va fi iluminată în albastru, joi, de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului. Este cea de-a 7-a participare a municipiului la această acţiune mondială, iar coordonatorul evenimentelor este Fundaţia pentru Voi.

Fundația “Pentru Voi” se alătură celor care suferă de acest sindrom și iluminează în albastru orașul. „Light it up blue” este o acţiune internaţională care se va desfăşura şi în capitala Banatului sub denumirea „Pentru Voi” iluminează în albastru Timişoara!”, în 2 aprilie, între orele 21 -22.30. Directorul fundaţiei, Laila Onu, spune că fiecare ţară care aderă la această cauză să ilumineze o clădire importantă în albastru, ajutând astfel la conştientizarea autismului. “Ne dorim ca Timişoara să se alăture şi în acest an marilor metropole ale lumii în această acţiune internaţională de conştientizare a autismului prin iluminarea cu albastru, în data de 2 aprilie, între orele 21.00 – 22:30, a clădirii Operei Române din Timişoara”, transmite Laila Onu.

Organizatorii atrag atenţia că programele de suport pentru adulţi cu autism sunt aproape inexistente. De la ora 20, timp de 45 de minute, va avea loc un „marş albastru”, pe traseul Operă – Catedrală – Primărie – Operă, iar apoi vor fi lansate lampioane. De la ora 21, timp de o oră, Opera va fi iluminată în albastru.

fundatia-Pentru-Voi

(Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.