Romania scapa de rusine contra Insulelor Fero(c)e!

0
296

romania

Evolutie stearsa a tricolorilor in fata „pescarilor” din Feroe. A fost doar 1-0, dupa un gol norocos marcat de Keseru, iar Pantilimon ne-a salvat de rusine respingand in prelungiri, un sut ce mergea spre vinclu! Selectie ciudata facuta de tata Puiu Ioranescu, acesta neutilizandu-l niciun minut pe „spaniolul” Florin Andone, dar bagandu-l in joc pe Tanase, fluierat copios de spectatori.

România: Pantilimon – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Sânmărtean (Prepeliţă ’85) – Popa (Torje ’71), Rusescu (Tănase ’60), Maxim – Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Insulele Feroe: Nielsen – J. Davidsen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen – Faero (A. Olsen ’74) – Vatnhamar, Holst, B. Olsen (Sørensen ’79), Jacobsen (Joensen ’79) – Edmundsson. Antrenor: Lars Olsen.

Reprezentativa României ocupă primul loc în grupa F, cu 13 puncte, după disputarea a cinci etape din preliminariile Campionatului European din 2016. Duminica, Irlanda de Nord a invins Finlanda cu 2-1, iar Ungaria si Grecia au terminat nedecis, 0-0.

România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, şi o remiză, scor 1-1, cu Ungaria.

Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 12 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu opt puncte. Finlanda este a patra în grupă, cu patru puncte, iar Insulele Feroe ocupă locul cinci, cu trei puncte. Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a şasea programează, la 13 iunie, meciurile Finlanda – Ungaria, Irlanda de Nord – România şi Insulele Feroe – Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.