Programul de vară la Aeroportul Internaţional Timişoara intră în vigoare duminică

0
296

aeroport Timisoara

Programul de vară la Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia intră în vigoare duminică. Acesta va fi valabil până în 24 octombrie.
Modificările sunt legate de orarul de curselor, de frecvenţa zborurilor, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara. De asemenea, din luna mai vor începe şi primele curse charter ale tour-operatorilor din turism către Turcia şi insulele grecesti. Potrivit conducerii aerogarii, În sezonul de vară, pasagerii vor avea parte de două destinaţii noi: Torino – un zbor regulat, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână – şi Rhodos, o cursă charter săptămânală care nu a fost operată vara trecută.
“În acest an, Aeroportul Internaţional Timişoara se află într-un trend ascendent în ceea ce priveşte numărul curselor aeriene, numărul destinaţiilor oferite şi numărul pasagerilor”, transmite directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.
Începând cu luna aprilie va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Londra (de la 4 la 5 zboruri pe săptămână). Valencia (de la 1 la 2 zboruri pe săptămână), Bologna (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Treviso (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) şi va fi inclusă o nouă destinaţie – Torino, cu două zboruri pe săptămână.
O altă noutate este începerea operării pentru cursele de vacanţă care vor zbura în perioada mai-septembrie: Antalya, Creta, Rhodos, Zakinthos şi Skiathos. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţia Costa Brava (prin Barcelona).
În total, în această vară vor fi disponibile 22 de destinaţii directe de la Timişoara.

Vara 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.