GLADIATORII de la Timisoara Saracens intra in ARENA duminica, in haine noi! Contra Stelei

0
430

saracens

Dupa 4 luni de pauza, Superliga de rugby debuteaza in forta in acest weekend. Timisoara se prezinta cu o noua „particula” in nume, SARANENS, legata de colosul din Anglia, unde dintre cele mai cunoscute formatii din lume, alturi de care gruparea banateana a stabilit de anul trecut un parteneriat. Si echipamentul este nou, acesta fiind facut special pentru echipa de rugby care in ultimii ani a adus acasa doua titluri si doua Cupe ale Romaniei.

Revenind efectiv la meci, Timisoara Saracens intalneste duminica, de la ora 11, pe cea mai mare arena din Vestul tarii, stadionul Dan Paltinisanu, un adversar de traditie, Steaua, mult slabit insa fata de anii trecuti.

”Sunt entuziasmat în legătură cu meciul din weekend. Va fi greu, dar am încredere într-o performanță bună. Au fost săptămâni lungi de pauză. Toată lumea a muncit din greu pentru intra în echipă, sunt sigur că oricine va fi pe teren va da 100%. Așteptăm cu entuziasm noul sezon. E și primul meu meci ca antrenor în noul sezon, sper să fie un an de succes cu tot sprijinul de care ne bucurăm din partea conducerii și a jucătorilor”, a declarat Sosene Anesi, antrenor secund care este insa principal, deoarece Grainger Heikell este inca suspendat.

Din pacate pentru Superliga, Farul s-a retras astfel ca in aceasta editie sunt doar 6 echipe prezente in liga de elita. Multe echipe s-au intarit cu jucatori de la Farul, dar Sranacens au terminat de vinerea trecuta lista de achizitii, lotul fiind unul destul de mare, 39.

Iata insa si cele 23 de nume care sunt deocamdata pe foaia oficiala inaintea partidei de duminica.

Tarus Alexandru Mihai
Capatina Marian Eugen
Romumu Ratu Manasa Saulo
Lazar Dorin
Drenceanu Marian
Morrison Randall Anthony
Ianus Daniel Gabriel
Burcea Sandu Stelian [C]
Calafeteanu Valentin Nicolae
Rose Jody Gavin
Moala Viliami Tu`akalau
Kinikinilau Paula Fakavainga
Umaga Siaki Jack
Shennan Stephen Ross
Conache Gabriel
––––––
Gorcioaia Marian
Militaru Gigi
Maris Samuel
Muresan Ionut
Nabalei Lemeki
O`Donnell Hayden Norman
Sefanaia Brian Jonathan
Zaharia Daniel Vlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.