Fundația “Pentru Voi” iluminează în albastru Timişoara de Ziua internaţională a autismului

0
330

fundatia Pentru Voi

Timișoara marchează săptămâna viitoare Ziua internaţională a autismului. Astfel, Fundația “Pentru Voi” se alătură celor care suferă de acest sindrom și iluminează în albastru orașul.

„Light it up blue” este o acţiune internaţională care se va desfăşura şi în capitala Banatului sub denumirea „Pentru Voi” iluminează în albastru Timişoara!”, în 2 aprilie, între orele 21 -22.30. Directorul fundaţiei, Laila Onu, spune că fiecare ţară care aderă la această cauză să ilumineze o clădire importantă în albastru, ajutând astfel la conştientizarea autismului. “Ne dorim ca Timişoara să se alăture şi în acest an marilor metropole ale lumii în această acţiune internaţională de conştientizare a autismului prin iluminarea cu albastru, în data de 2 aprilie, intre orele 21.00 – 22:30, a clădirii Operei Române din Timişoara”, transmite Laila Onu.

Programul este următorul:

20:00 – 20:45

– Organizarea unui marş albastru care să atragă atenţia asupra Zilei Internaţionale a Autismului. Acesta se va desfăşura pe traseul Operă – Catedrală– Primărie – Operă. La marş vor participa persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora, angajaţi ai Fundaţiei „Pentru Voi”, precum şi alţi cetăţeni care se vor alătura grupului.

20.45 – 21.00

– Lansarea de lampioane albastre în faţa Operei Române ca simbol al speranţei şi a acceptării persoanelor cu Tulburări de Spectru Autist.

– Iluminarea în albastru a clădirii Operei Române, cu sprijinul echipamentelor puse la dispoziţie de compania Elba Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.