VISUL american la minifotbal! Romania incearca patrunderea in semifinale

0
254

minifotbal

De cinci ori campioni ai Europei, in cinci editii disputate, nationala Romaniei de minifotbal a trecut oceanul in incercarea de a cuceri… lumea! Tricolorii, in randurile carora se afla mai multi jucatori din Timis, printre care si capitanul Cristian Popa si selectionerul Tibi Lajos vor juca la noapte in sferturile de finala ale competitiei.

In grupe, tricolorii au invins India cu 21-0 si Germania cu 7-2, cedand doar in fata favoritei principale, Mexic, 3-7, desi la un moment dat, baietii nostri conduceau cu 3-2. Ca un mic detaliu, este pentru prima data cand nationala joaca dupa sistemul cu patru reprize si cu mantinele, fiind dezavantajata fata de echipele din America, deoarece in Europa se joaca doar doua reprize si fara mantinela.

Nationala de minifotbal a Romaniei va intalni astfel Canada pentru un loc in semifinalele Campionatului Mondial din Statele Unite ale Americii. Cele două echipe au terminat pe locurile secunde in grupele lor, Romania in spatele Mexicului, iar Canada in urma Braziliei. Partida se va disputa la Tulsa, in statul Oklahoma, cu incepere de la ora 03:30, ora Romaniei.

Celelalte meciuri din sferturi:

Brazilia – Cehia
Mexic – El Salvador
SUA – Germania

Iata care sunt cei 15 jucatori care reprezinta Romania la Cupa Mondiala din SUA:

Portari:
Popa Cristian
Radulescu Bogdan

Jucatori de camp:
Costandana Nicolae Dan
Tanase Gabriel
Popa Ioan Mircea
Burciu Radu
Iacob Alin Cosmin
Calugareanu George Adrian
Nicolin Miroslav Cosmin
Apostol Iulian
Vincene Toma
Chivu Emilian
Radu Razvan Dumitru
Craciun Gabriel Cosmin
Ursu Ciprian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.