Public numeros la Târgul de Turism „Vacanța” de la Timișoara

0
275

stand agentie Ungaria

Public numeros la Târgul de Turism „Vacanța” de la Timișoara. Cu 25 la sută mai mulți timișoreni, decât anul trecut, au vizitat Târgul de Turism Vacanța. Este statistica evenimentului organizat în 20-22 martie 2015 de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România.

Potrivit organizatorilor, a fost un eveniment de succes atât pentru agențiile de turism participante, cât și pentru vizitatori. Astfel, în cele trei zile de târg, peste 12.500 de persoane, cu 25 la sută mai mult decât la ediția de anul trecut, au vizitat standurile agențiilor pentru a cere informații despre pachetele de vacanță disponibile pentru vara și toamna acestui an.

Cele mai dorite destinații au fost: Grecia și Turcia, dar și cele din România. Pentru țara noastră oferta turistică a fost completă, atât cu pachete pentru litoralul românesc, cât și pentru destinații la munte sau în stațiuni balneoclimaterice precum Băile Felix sau Băile Herculane.

cooking show

O prezență semnificativă în cadrul târgului, au avut-o partenerii ANAT din Ungaria. Standurile de turism ale agențiilor din țara vecină au prezentat, de asemenea, o ofertă completă: de la stațiunile balneoclimaterice care au infrastructură modernă și de divertisment, până la locațiile care fac parte din circuitul de turism medical.

Organizatorii au propus și anul acesta un concept de eveniment care să le ofere și momente de divertisment vizitatorilor: concursul Miss Turism 2015 organizat de Agenția MCS Models și câștigat de Alexandra Codirla care a reprezentant destinația turistică de pe Coasta de Azur – Cannes, Cooking Show cu Chef Georgeo Andrei, tombola evenimentului cu 13 premii în vacanțe în valoare de peste 7.000 de euro. Pentru copii a existat un loc de joacă amenajat și supravegheat de personal specializat.

În ceea ce privește tombola Târgului de Turism Vacanța, aceasta a avut loc în cea de-a treia zi de târg, duminică, iar 13 persoane au fost norocoase și au câștigat excursiile și vacanțele oferite de către agențiile de turism. Lista câștigătorilor este la finalul acestui comunicat de presă.

extragere tombola

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.