Persoanele asigurate şi neasigurate din Timiș pot apela la serviciile centrelor de permanenţă

0
198

CJAS-TIMIS

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş  reaminteşte  persoanelor asigurate şi neasigurate din judeţ  că pot apela  cu încredere  la serviciile centrelor de permanenţă. În acest sens, CJAS Timiş face  următoarele precizări cu privire la  centrele  de permanenţă, existente în Timiș. În judeţ există 41 de centre de permanenţă, la care pot apela atât persoanele   asigurate  cât şi cele neasigurate, iar programul de funcţionare al centrelor de permanenţă în timpul săptamânii este, de la 20 la 8 dimineata, iar sâmbătă şi duminică, precum şi de sărbătorile legale, programul este non-stop.

De asemenea, centrele de permanenţă,  asigură servicii medicale de urgenţă, degrevând astfel activitatea  unităţilor de primiri urgenţe din cadrul spitalelor şi, în acelaşi timp scăzând şi cheltuielile acestor unităţi de primiri urgenţe. Consultaţiile şi tratamentul sunt asigurate în mod GRATUIT de personalul medical din centrele medicale, iar orice persoană poate apela la un astfel de centru de permanenţă, indiferent de medical de familie la care este înscris.

Cele mai multe centre de permanenţă din judeţul Timiş se află: în Timişoara – 11, Lugoj – 4 şi 26 de centre de permanenţă în mediul rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.