EXISTA MINUNI! BC Timisoara intoarce INCREDIBIL soarta partidei cu Ploiesti, din Cupa

0
200

bct

Invinsi cu 85-77 in turul sferturilor de finala la Ploiesti, BC Timisoara pleca in retur cu sansa a doua, mai ales ca „Leii” aveau deja 3 esecuri la rand, doua chiar in fata Asesoft Ploiesti, echipa ce a dominat ultimul deceniu din baschetul romanesc.

Leii au inceput bine si s-au dus repede la 5-0, insa prahovenii au revenit rapid si au preluat controlul partidei, aratand sange rece in primul sfert de ora. A fost 28-17 la prima sirena, iar in sfertul 2, Asesoft s-a dus chiar la un +14, 38-24, care parea insurmontabil. Dar iata ca in sport si mai ales in baschet, daca crezi in sansa ta pana la capat, reusesti. Alb-violetii au inceput sa se lupte pentru fiecare minge ca si cum de ea atarna soarta partidei. Incetul cu incetul, elevii lui Dragan Petricevic au revenit in joc, iar la pauza mare vizitatorii mai aveau un punct avans, 41-42.

Banatenii au continuat revenirea spectaculoasa, cu precizie de metronom mai ales la libere, 29 din 31 incercari fiind reusite. Cu tripleta extraordinara formata din Jovanovic, Perisic, Popescu, BCT era in carti inaintea ultimului sfert, 63-54! Ultimele minute au fost pe muchie de cutit fiecare formatie avand sansa sa se desprinda, sau sa se apropie decisiv. Din fericire, de aceasta data, Timisoara a aratat ca este superioara si mai are multe de spus in acest sezon. 84-74 pentru bravii elevi ai lui Petricevic, care se califica azi in Turneul Final 4 al Cupei Romaniei.

Jovanovic a contribuit la calificare cu 24 de puncte, Popescu cu 21 si Persic cu 19, multe in momente cruciale. De cealalta parte, a impresionat Runkauskas cu 24 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.