Surprize la Târgul de Paște din acest an la Timișoara

0
231

Oua-incondeiate1 (1)

Cea de-a VIII – a ediţie a Târgului de Paşte organizat de municipalitate va avea loc la Timișoara în perioada 27 martie – 16 aprilie. În Piaţa Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuţe, unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice sărbătorilor pascale. Municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş: Parcul Dacia şi piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc vineri, 27 martie, de la ora 17.00, în Piaţa Victoriei. Programul cuprinde un concert de muzică de promenadă cu Fanfara Big Band, de la 17.30 va cânta trupa Elan cu următoarea componenţă: Mircea Nedelcu – chitară, voce, Gradimir Boghici  – bass, Richard Maser – tobe, genul abordat: pop-rock.

De la ora 18.00 va urca pe scenă formaţia Phaser alcătuită din Carina, Sebi, Radu, Lucian şi Arnold. Phaser tocmai a lansat videoclipul „Mi-e dor de el”. Piesa s-a născut din continuarea colaborării cu George Hora şi Studio 66 Records, fiind o piesă care surprinde plăcut încă de la primele acorduri de pian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.