Din 30 martie, zbor direct spre Torino de pe aeroportul Timișoara

0
307

Torino

O nouă destinaţie va fi disponibilă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Este vorba despre Torino, iar legătura va fi posibilă de la finele acestei luni.

Cursele vor fi operate de compania Wizzair şi vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână. Aeronavele vor decola de la Timişoara în fiecare zi de luni şi de vineri la ora 6.00 – cu aterizare la Torino la ora locală 7.05. Zborul retur va decola de la Torino la ora locală 7.35 şi va ajunge la Timişoara la 10.30. Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus 320.

Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor. Torino este cea de-a 17 destinaţie disponibilă direct de la Timişoara. În prezent, legătura cu Italia este realizată prin curse directe spre şi de la Veneţia (Treviso), Roma (Fiumicino), Bologna, Milano-Bergamo, şi Bari. De asemenea, există legături directe cu Franţa (Paris), Germania (Frankfurt-Hahn, Dortmund, Munchen, Munchen Vest – Memmingen),  Marea Britanie (Londra), Belgia (Bruxelles), Spania (Madrid, Barcelona, Valencia) şi România (Bucureşti).

Din vară, la aceste destinaţii se vor adăuga şi cursele charter spre Turcia şi insulele greceşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.