Vești bune pentru pasionații sporturilor extreme! Încep lucrările la skate-park

0
287

skatepark-timisoara-

Municipalitatea timișoreană a mai făcut un pas pentru amenajarea skate-park-ului din Parcul Scudier. Tinerii pasionați de sporturi extreme vor avea în sfârșit un parc dedicat lor.

Potrivit primarului Nicolae Robu licitația pentru desemnarea constructorului a fost finalizată și lucrările încep în câteva săptămâni, cu o condiție: să nu fie contestat rezultatul selecției de oferte. „Îmi exprim speranța că nu vom avea de-a face cu contestații și că proiectul va putea fi implementat cât mai curând. Este un proiect la care ținem foarte mult, este o promisiune pe care am făcut-o tinerilor, pentru că se adresează, în primul rând, copiilor. A durat destul de mult până am ajuns în acestă fază pentru că și contractarea proiectantului a mers anevoios și elaborarea proiectului a mers anevoios. Am avut divergențe cu proiectantul pentru că venea cu soluții destul de scumpe pe care noi nu le puteam asuma”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Skate-park-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier, cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.