Proiecte noi pentru „Verde pentru biciclete”

0
496

verde-pentru-biciclete-Custom

Echipa „Verde pentru Biciclete” anunță noi proiecte interesante. „Ia Românească pe Bicicletă”, care va avea loc pe 21 iunie, și „Cititori pe Bicicletă”, eveniment care se va desfășura în septembrie sunt doar câteva dintre acestea. „Îi încurajăm pe timișoreni să meargă cât mai mult pe bicicletă, iar așteptările noastre sunt ca 2015 să fie un an semnificativ pentru conștientizarea faptului că bicicleta reprezintă, de fapt, un stil de viață. Ne-am dat seama că timișorencele sunt interesate și de partea de tradiție, cultură, astfel că, în acest an, vrem să evidențiem faptul că trebuie să ne aducem aminte de unde provenim, practic. Cred că pedalarea timișorencelor îmbrăcate în ie va fi una foarte frumoasă”, spune Romina Faur, coordonator „Verde pentru Biciclete”.

Potrivit organizatorilor, acțiunea „Cititori pe Bicicletă” constă într-o pedalare prin oraș, după care participanții vor fi invitați la lecturi libere într-un parc, unde vor primi și premii în cărți sau accesorii.

Pentru organizarea celor două evenimente inedite, Consiliul Județean Timiș a alocat 10.000 de lei. Potrivit reprezentanților „Verde pentru Biciclete”, Pedalarea de Primăvară va avea loc în data de 19 aprilie și va avea ca temă sănătatea,  „Cochete pe biciclete” se va desfășura în 24 mai, „Turele cicliste bănățene” în perioada mai – august, „Cupa Arsenal Park” în 16 august, iar „Numărătoarea de Toamnă” în luna octombrie.

În acest an, „Verde pentru Biciclete” împlinește șapte ani.

 În prezent, pe străzile orașului circulă aproximativ 16.000 de bicicliști cu număr „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.