Mai mulți copii înscriși în clasa pregătitoare la școlile din Timișoara

0
227

clasa_pregatitoare_18809_27087100

Mai mulți copii înscriși în clasa pregătitoare la școlile din Timișoara. Este statistica dată de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, care spune că a fost nevoie de suplimentarea numărului de clase.

Potrivit conducerii ISJ, la unele școli a fost nevoie chiar și de patru clase în plus, iar printre acestea se numără Colegiul Pedagogic. “Prin Hotărârea CA al ISJ Timiș, respectând prevederile legale în vigoare și acționând cu prioritate în interesul educațional al elevului, facilitând cuprinderea tuturor copiilor din circumscripție la unitatea de care aparțin șa care au depus cerere de înscriere, am ajustat planul de școlarizare după cum urmează: 1 clasă în plus, step by step la Școala Gimnazială nr. 19 TM; 1 clasă în plus, învățământ tradițional, limba germană la CNB; 2 clase în plus la CNB, limba română; 2 clase în plus la Liceul Lenau; 1 clasă în plus la Liceul Giroc; 4 clase în plus ( 6 în total) la Pedagogic; 3 clase în plus ( 7 în total) la Moisil; 2 clase în plus la Școala 24 TM; 2 clase în plus la Școala 30 TM ( în total 8 clase);1 clasă în plus la Școala 7 TM ( 6 clase în total); 1 clasă în plus la Criciova;1 clasă în plus la Biled”, spun reprezentanții ISJ Timiș.

La finalul procesului de înscriere, în timiș sunt 299 de clase pregătitoare, adică  7.475 de copii au fost deja înscriși la școală, dintre aceștia 4.744 de copii sunt înscriși la școlile din circumscripție, 923 dinafara circumscripției și au rămas  1.808 locuri libere.

(Sursa foto: www.sfatulparintilor.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.