Ziua maghiarilor de pretutindeni şi comemorarea revoluţiei maghiare de la 1848, pazită de jandarmi

0
210

Foto BI 32

Echipa de jandarmi va fi la datorie şi în acest weekend la desfăşurarea manifestărilor din judeţele vecine, în urma solicitărilor primite de la Inspectoratele de Jandarmi Judeţene Arad, Timiş şi Hunedoara.

Astfel, duminică, jandarmii timişoreni vor asigura măsurile de ordine publică în zona de responsabilitate teritorială, în localităţile Timişoara, Arad, Deva şi Petroşani, unde se vor desfăşura activităţi ocazionate de Ziua maghiarilor de pretutindeni şi Comemorarea revoluţiei maghiare de la 1848.

Jandarmii recomandă celor care vor participa la această manifestaţie să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale. De asemenea, să nu introducă sau să aibă în timpul desfăşurării adunărilor publice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant – lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice.

Oamenii legii atrag atenția cetățenilor să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri. Jandarmeria reaminteşte faptul că nu va fi tolerată nici o manifestare care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.