Acțiune de colectare deșeuri electrice și electronice în Dumbrăvița

0
129
Deseuri-DEEE

Deseuri-DEEE

Sâmbătă, 14 martie, între orele 10.00-16.00, deşeurile electrice şi electronice se vor colecta la punctul fix de laParcare Primarie Dumbrăvița ( partea cu poliția ) şi prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor şi instituţiilor.

Pentru posesorii de echipamente, grele sau voluminoase, serviciul gratuit de colectare de la domiciliu le stă la dispoziţie. Numărul de telefon pentru programări este 0751.302.114 sau nr.gratuit 0800.444.800.

Garantat se vor oferi:

  •  4 cupoane valorice x 10 lei , pt. combine, vitrine si lazi frigorifice, frigidere, congelatoare intregi si complete;
  • 2 cupoane valorice x 10 lei , pt. masini de spalat rufe si vase, uscator de haine, aparate de aer conditionat intregi si complete.

Cupoanele valorice se pot folosi pt orice tip de cumparaturi in magazinele afiliate Ticket Cadou. Se va organiza o tombola cu premii pt. orice alt aparat electric predat, astfel fiecare deponent poate câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre următoarele premii: 2 x Aspirator, 2 x Masina de gaurit , 2 x Cafetiera. Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 14 martie, ora 17.30, la Parcare Primariei ( partea cu poliția ) Dumbrăvița,iar inmanarea premiilor se va face luni 16.03.2015 la o ora stabilita de castigatori cu reprezentantul RoRec. Lista castigatorilor va fi publicata pe siteul www.rorec.ro, incepand cu ziua lucratoare imediat urmatoare festivitatii de extragere.
Prin deseu de echipament electric sau electronic (DEEE) se intelege un deseu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau camp electromagnetic pentru a functiona corespunzator in mod independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.