Cel mai mare târg de cariere are loc vineri și sâmbătă la Timișoara

0
224

targ cariere

Peste 2000 de oportunități de carieră pentru cei care sunt în căutarea unui job.  Ediția din această primăvară Angajatori de TOP va avea loc vineri și sâmbătă la Centrul Regional de Afaceri și va reuni 50 de angajatori, companii care activează la nivel internațional, dar și companii locale cu importante planuri de recrutare.

Potrivit organizatorilor, în cele două zile ale evenimentului sunt asteptați 5.000 de vizitatori care vor avea posibilitatea să discute cu peste 100 de specialiști din departamentele de resurse umane ale companiilor. “În comparație cu ediția anterioară a evenimentului am observat un interes crescut din partea companiilor care își desfășoara activitatea în: Retail, FMCG și Automotive. Alături de acestea, vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezintă domeniile: IT, Inginerie, Consultanță, Telecom, Outsourcing, Financiar-Bancar, Logistică și Transporturi”, transmit organizatorii.

Raportat la ediția din toamnă a evenimentului vor fi de două ori mai multe poziții deschise, oportunități de carieră pe care companiile plănuiesc să le acopere în urma participării la cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP Timișoara. Oportunitatile de carieră sunt adresate atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților, iar pozițiile sunt deschise celor care doresc să se angajeze în Timișoara sau în orașele din întreaga țară. „Prin participarea la eveniment ne dorim să cunoaștem candidați pasionați și interesați de oportunitățile companiei noastre atât pe tehnologiile de administrare infrastructuri și aplicații (SAP basis, DBA Oracle, Windows/Unix server management, Networking, Cloud-virtualizare, Windows service desk în limba germană, Exchange), cât și pe dezvoltare software (Java, C++ embedded, php developer, dirX, SAP abap)  având în prezent un număr de aproximativ 200 de posturi vacante”, spune  Mihaela Plescan, HR Business Partner – Recruitment Area.

Totodată, participarea la târgul de carieră Angajatori de TOP Timișoara le oferă posibilitatea vizitatorilor să aplice la joburile deschise în această perioadă și să discute cu reprezentanți ai companiilor prezente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.