Lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare pe strada Martir Sorinel Leia (Artiştilor)

0
687

canalizare

De luni încep lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pe strada Martir Sorinel Leia, pe o lungime totală de circa 120 m. Potrivit reprezentanţilor Aquatim,  durata de execuţie a lucrărilor este de o lună şi jumătate, până în 27 aprilie.

În acest timp, șoferii vor trebui să-și parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonii să traverseze doar pe podeţele special amenajate. „Lucrările se desfăşoară conform Avizului de închidere a circulației nr. DT2015-000008/15.01.2015 emis de Comisia de Circulaţie şi conform Permisului de spargere nr. 8/23.01.2015 emis de Primăria Municipiului Timişoara, pentru perioada 15.01.2015-27.04.2015. Deşi documentele menţionate anterior permit închiderea circulaţiei rutiere pe toată strada şi pe întreaga perioadă de execuţie, Aquatim SA, împreună cu antreprenorul şi cu firma care realizează supervizarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare pentru a facilita accesul pietonal la imobilele din zonă”, anunţă reprezentanţii Aquatim.

Investiţia face parte din Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune al UE. Valoarea totală a proiectului este de 509,6 milioane de lei.

Reprezentanţii societăţii au mai anunţat recent lucrări la canalizare şi pe străzile Mureş, tronsonul cuprins între Hărniciei, Gavril Musicescu şi Intrarea Plantelor.

Aquatim are în derulare un proiect în valoare de peste 118 milioane de euro, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin POS Mediu. Sunt prevăzute investiţii în Timişoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Recaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.