Amenzi împotriva produselor de contrabandă și a braconajului în Timiș

0
242

Foto BI 27

Aproximativ 60 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice au efectuat jandarmii timișoreni în perioada 27 februarie – 05 martie. La aceste acțiuni au participat peste 400 de jandarmi, care au intervenit în diferite situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale sau pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse de contrabandă. Totodată au acționat pe linia combaterii braconajului piscicol, împreună cu lucrătorii Asociaţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Timişoara sau împotriva tăierilor de material lemnos, împreună cu Direcţia Silvică.

În cursul acestei săptămâni, jandarmii timişoreni au mai desfăşurat în cooperare cu Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea DIICOT, Serviciul Teritorial Timiş, o acţiune care a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat in contrabanda cu tigări.

De asemenea, au aplicat în această săptămână peste 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 6000 lei. Au fost constatate şi 18 infracţiuni cu 19 autori identificaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.