Timba se scufunda. Esec si cu UBT Cluj

0
262

timba-timisoara

Una din ultimele sanse ale „ursilor” de la Timba de a se salva de la retrogradare s-a irosit miercuri seara, chiar in Sala Constantin Jude. In ciuda unui inceput bun, ca in multe alte cazuri, elevii lui Bogdan Murarescu nu au fost constanti si au pierdut in cele din urma clar, in fata UBT Cluj, una din fruntasele acestui sezon al Ligii Nationale de baschet masculin.

Timba a pierdut la Timisoara jocul din intermediara campionatului. Universitatea BT Cluj s-a impus la sala „Constantin Jude” cu scorul de 94-78 (49-36). Desprinderea ardelenilor s-a produs in ultimele trei minute din sfertul secund, cu un partial de 16-0 la rand pentru vizitatori, de la 36-33 la 36-49.

Danilo Mijatovic și Larry Hall, ambii cu câte 15 puncte, au fost principalii marcatori ai timișorenilor. Pentru Timba au mai punctat Vinson 10, Reljic 10, Nakic 10, Mihuți 9, Filip 6, Andrieș 2 și Medgyesi 1. De partea cealaltă, ardelenii au marcat cele mai multe puncte prin Darius Hargrove, 22, urmat de Barnette 18 și Silvășan 11.

Timba are doar o victorie in acest an, pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj, a doua echipa din orasul ardelean si continua sa ocupe penultimul loc, retrogradabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.