Spirit civic! A găsit un portofel cu bani, acte și carduri bancare

0
273

portofel gasit

Spirit civic pentru un bărbat din Timișoara. Acesta a găsit un portofel pe strada și a sunat imediat la 112 pentru a-l găsi pe cel care l-a pierdut. În portmoneu, era o sumă de euro şi aproximativ 500 lei, documente de identitate şi carduri bancare.

Întâmplarea a avut loc în apropierea stadionului CFR din Timișoara. La primirea apelului la numărul unic de urgenţă, o patrulă mixtă formată dintr-un jandarm al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara şi un poliţist al Secţiei 4 Poliţie, s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ajunşi la faţa locului, au identificat persoana păgubită şi l-au sunat. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că a pierdut portmoneul din neatenţie.

După puţin timp, proprietarul portmoneului, în vârstă de 52 de ani, a reintrat în posesia acestuia, bucuros că acesta a fost înapoiat. Jandarmii şi poliţiştii adresează felicitări bărbatului care a dat dovadă de spirit civic şi apreciază că gestul său este un exemplu de urmat”, spun jandarmii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.