Consultații oftalmologice gratuite în opt localităţi din Timiş

0
270

consultatii gratuite

Campania medicală “Din grijă pentru ochii tăi” se extinde în alte opt localităţi din Timiş. Este vorba despre Becicherecu Mic, Biled, Săcălaz, Ciacova, Gătaia, Traian Vuia, Pietroasa, Făget.

Acțiunea este derulată de Organizaţia de Femei din cadrul PNL Timiş și va avea loc în perioada 2 -8 martie. Este o acţiune de consultaţii oftalmologice gratuite şi de măsurarea tensiunii oculare adresat tuturor locuitorilor din Timişoara. Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti, cu aparatură de ultima generaţie, existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători.

În cadrul campaniei“Din grijă pentru ochii tăi!”, în Timişoara medicii voluntari au efectuat 2.500 de consultaţii gratuite într-o săptămână, în perioada 23 februarie -1 martie. “După o săptămâna vorbim cu mândrie de 2000-2500 de consultaţii oftalmologice, măsurare de dioptrii, măsurarea tensiunii intraoculare, alte consultaţii de specialitate. Facem acţiuni de acest fel, pentru că stă în firea noastră, că femei, să ne îngrijim da sănătatea populaţiei, pentru că avem sprijinul echipei care se numeşte PNL, pentru că ne pasă”, spune medicul Georgeta Rus, coordonatorul acţiunilor.

Campania este derulată la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.