UVT organizează conferința „Practica nu-i efemeră, e un pas în carieră!”

0
246

uvt-workshop-international-Mobile

Eveniment important astăzi la Universitatea de Vest din Timișoara. Instituția de învățământ derulează un nou proiect european destinat studenților de la specialitatea Informatică. Este vorba despre Conferința Intermediară a proiectului “Practica nu-i efemeră, e un pas în carieră!”.

Potrivit conducerii, în cadrul evenimentului vor fi prezentate informații relevante pentru membrii grupului țintă ai Universității de Vest din Timișoara privitoare la consiliere și stagii de practică, precum și informații referitoare la stadiul actual al proiectului din punct de vedere al activităților desfășurate. Conferința intermediară va avea loc de la ora 10.00, în sala A01, UVT.

Obiectivul general al proiectului vizează tranziția de la școală la viața activă pentru 400 studenţi din Sistemul Naţional de Învăţământ – regiunea Vest. Proiectul se derulează într-un interval de 18 luni, cu un cost total de 1,538,485.50 lei (din care finanţarea nerambursabilă reprezintă echivalentul a 98%, respectiv 1,507,715.79 lei).

Totodată, proiectul oferă servicii de consiliere și orientare profesională pentru studenții de la specialitatea Informatică și facilitează realizarea de parteneriate cu companiile IT din regiune pentru organizarea de stagii de practică.

Proiectul este derulat în parteneriat cu Universitatea din Petroșani și Asociaţia Studenţi şi Profesionişti IT&C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.