Tractor multifuncțional în valoare de 80 mii euro pentru Primăria Jebel

1
484

tractor jebel

Primăria localității Jebel din județul Timiș a achiziționat de curând un tractor multifuncțional. Acesta a costat nu mai puțin de 80 mii de euro și a intrat în posesia administrației în urmă cu o lună. El este dotat cu sărăriță pentru material antiderapant, freză pentru zapadă și freză pentru tuns iarba. Practic, este dotat cu șapte utilaje, ceea ce permite administrației locale să facă toate lucrările necesare.

Potrivit primarului Ionel Sabin Bociu,totul a fost posibil printr-o finanțare europeană. “Este un tractor cu o mare utilitate pentru administrația locală, pentru că este multifuncțional. Are aparat care se adaptează pentru a face gropi și pentru plantări de pomi. Ne permite să facem toate lucrările de care avem nevoie fără să mai contractăm societăți pentru lucrări, care sunt inerente. Economisim bani atâta timp cât noi ne facem aceste lucrări”, spune primarul localității Jebel, Ionel Sabin Bociu.

Tractorul a fost achiziționat în urma unei licității, la prețul cel mai bun. Acum administrația locală caută șofer profesionist pentru a conduce tractorul.

1 COMENTARIU

  1. Si ce face, și clătite? De trebuie unu atât de mare, cu toate ca nu pare decât un tractor simplu ce are cupă în față, numa ca și primarul este om, nu trebuie și familia lui să trăiască, jigodii ordinare în România, nu mai știu cum și ce să fure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here