Recompense pentru studenții UVT implicați în acțiuni de voluntariat

0
236

uvt-workshop-international-Mobile

Studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara care se implică în acțiuni de voluntariat primesc recompense. Din acest an universitar, studenții pot beneficia de credite transferabile ca semn de recunoaștere pentru munca lor. În vara anului trecut, la inițiativa Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara, conducerea UVT a aprobat un regulament privind acordarea de credite pentru activitatea de voluntariat.

Potrivit reprezentanților OSUT, odată cu finalizarea primului semestru, se pot acorda studenților și primele credite. Fiecare student poate primi două credite pe semestru pentru activitatea de voluntariat. „Astfel, până pe 6 martie, studenții care au participant în acest semestru la activități de voluntariat vor putea depune la secretariatul facultății unde studiază un portofoliu cu documentele justificative derulării activității de voluntariat”, precizează echipa OSUT.

Creditele obținute de studenții care au făcut voluntariat pot fi utilizate și pentru acumularea celor 30 de credite minim necesare pentru promovarea anului universitar. În plus, acestea vor fi consemnate și în suplimentele de diplomă pe care studenții le primesc după absolvirea studiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.